Spillet fra A-Z

Klasselotteriet er et af Danmarks letteste og sjoveste spil! Det kører helt af sig selv, så du behøver aldrig mere at stå i kø for at spille med om milliongevinsterne

Lodder 
I Klasselotteriet er der 460.000 lodnumre fra nummer 1 til nummer 460.000. Du vælger mellem 5 lodstørrelser: Jo større lodder du køber, jo større gevinster vinder du. Jo flere lodder du køber, jo flere vinderchancer får du i hele Danmarks millionlotteri. 


Vinderchance
Med 1 lod får du 38 % chance for at vinde mindst én gevinst pr. år, 2 lodder giver 62 % vinderchance, 3 lodder 77 %, 4 lodder 86 %, og med 5 lodder har du hele 91 % chance for gevinst pr. år!


Millionchance
I Klasselotteriet er din millionchance mere end dobbelt så stor som i de store ugentlige danske spil. Læs mere


Gevinster
Hver måned spiller du med om over 46 millioner kr.: 10 milliongevinster og 18.485 gevinster mellem 1.200 og 250.000 kr. Og du får meget for pengene: Over 65 % af indskuddene går til gevinster. Med Betalingsservice overføres alle gevinster direkte til din konto, så du aldrig går glip af en gevinst.


Afgift
Der skal efter gældende ret betales en afgift på 15 % af den del af hver enkelt gevinst, der overstiger 200 kr. Afgiften er fratrukket, inden gevinsten udbetales. Se nedenstående skema:

Gevinst Megalod 1/1-lod 1/2-lod 1/4-lod 1/8-lod
2.000.000 kr. 2.550.030,00 1.700.030,00 850.030,00 425.030,00 212.530,00
1.250.000 kr. 1.593.780,00 1.062.530,00 531.280,00 265.655,00 132.842,50
250.000 kr. 318.780,00 212.530,00 106.280,00 53.155,00 26.592,50
100.000 kr. 127.530,00 85.030,00 42.530,00 21.280,00 10.655,00
50.000 kr. 63.780,00 42.530,00 21.280,00 10.655,00 5.342,50
20.000 kr. 25.530,00 17.030,00 8.530,00 4.280,00 2.155,00
10.000 kr. 12.780,00 8.530,00 4.280,00 2.155,00 1.092,50
3.000 kr. 3.855,00 2.580,00 1.305,00 667,50 348,75
1.200 kr. 1.560,00 1.050,00 540,00 285,00 150,00


Lodtrækninger

Hver måned kan du glæde dig til 5 spændende trækninger, hvor de mange millioner fordeles. Det foregår altid fra den 15. til og med den 19., og du kan følge dine lodder her på siden, via Gevinst-mail og Gevinst-sms, i mange aviser og på tekst-TV. Der er 460.000 lodnumre i Klasselotteriet, og alle numre deltager i lodtrækningerne.

Betaling og gevinstudbetaling
Dine lodder tilmeldes Betalingsservice, og betaling for dine lodder trækkes automatisk på din konto, så længe du vil være med. Du kan vælge at betale dine lodder halvårligt eller hver måned. Månedsbetaling tillægges et gebyr på 5 kr. Gevinster udbetales til samme konto, som bruges til betaling for lodderne. Gevinstudbetalingen sker altid den 2. bankdag måneden efter, gevinsten er faldet.

Fordele på nettet

Når dine lodder er tilmeldt Betalingsservice, har du adgang til din egen Klasselotteri-side, hvor du logger på med NemID. Her får du et totalt overblik over alle dine lodnumre og spilleperioder, og du kan let tjekke gevinst og købe nye lodder. Du kan også tilmelde dig vores Gevinst-mailservice og/eller Gevinst sms-service, så får du straks besked, når du vinder. Når du logger ind på hjemmesiden, er det også meget nemmere at deltage i vore gratiskonkurrencer, for så er konkurrenceformularen automatisk udfyldt for dig.


Framelding
Du kan til enhver tid stoppe fremtidige betalinger og dermed dit spil i Klasselotteriet. Hvis du ikke længere vil spille med, skal du blot slette Betalingsservice-aftalen for dit spil i din netbank eller bede din bank om at gøre dette. Se også Klasselotteriets retningslinjer for elektronisk spil (PDF-format). Når din aftale er afmeldt, kan gevinster i en evt. resterende del af spilleperioden ikke udbetales til din konto. Du vil i stedet få gevinstbeløbet tilsendt på check.


Vil du vide mere om spillet?
Kig i menuen til venstre. Du kan også læse endnu mere i Klasselotteriets velkomstfolder (PDF).


Vil du købe lodder nu?
Gå til Køb lodder