x
Vigtig information om betaling med kort på vores website
Når du laver en kortbetaling på vores website, vil du som et krav fra EU blive mødt af, enten at skulle bruge NemID nøgle app eller SMS-kode, som du får tilsendt af Nets. OBS: Du kan fremover ikke bruge dit NemID-nøglekort, når du skal foretage kortbetalinger. Se og læs mere om, hvordan du henter nøgle app'en eller får tilknyttet dit mobiltelefonnummer til dit betalingskort her.
Når du laver en kortbetaling på vores website, vil du som et krav fra EU blive mødt af, enten at skulle bruge NemID nøgle app eller SMS-kode, som du får tilsendt af Nets. OBS: Læs mere her.

Menu

Support - Gevinster - Hvor tit kan jeg regne med at vinde?

Hvor tit kan jeg regne med at vinde?

Mange spillere i Klasselotteriet vinder jævnligt, mens andre spiller med i længere tid, før der pludselig er gevinst. Det er selvfølgelig vigtigt at huske på, at Klasselotteriet er et lotteri, og alle gevinster trækkes tilfældigt.

Derfor kan du både opleve, at du ofte vinder en eller flere gevinster – og at der andre gange kan gå længere tid mellem gevinsterne.

Fælles for alle er den glædelige overraskelse, som en vinderbesked med et stort TILLYKKE fra Klasselotteriet bringer, når netop deres lodnummer trækkes ud. Den glædelige overraskelse får 40.000 glade vindere i Klasselotteriet hver måned – og har vi endnu ikke overrasket dig med en vinderbesked, sker det måske allerede i næste trækning, når vi igen spiller om en ny gevinstpulje på 46 millioner kr.

 

Dine vinderchancer er gode

Hvis du spiller på et enkelt lodnummer, er den statistiske sandsynlighed for, at du vinder hele 38% pr. år – og dine vinderchancer øges markant jo flere forskellige lodnumre du spiller på.

Samtlige lodnumre indgår i den månedlige trækning. Trækningerne foretages elektronisk, og kontrolleres af Spillemyndigheden.

Læs hvordan du får endnu større vinderchancer i Klasselotteriet.

 

Deltag i ekstrakonkurrencer og vind oplevelser

Ud over dine chancer for at vinde kontante gevinster i Klasselotteriets trækninger hver måned, har du også chancen for at vinde flotte præmier i vores konkurrencer. Er du logget på Min side, udfyldes konkurrenceformularen automatisk.

Vil du vide mere om trækningerne, kan du læse mere her.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon 33 14 09 00 eller skrive til os her.

Flere spørgsmål?

Skriv til vores kundeservice her

 • Åbningstider kundeservice:
 • Mandag 08:30 - 18:00
 • Tirsdag 08:30 - 18:00
 • Onsdag 08:30 - 18:00
 • Torsdag 08:30 - 18:00
 • Fredag 08:30 - 18:00
 • Lørdag-Søndag Lukket
 • 33 14 09 00
 • Vær opmærksom på: Vi holder lukket alle helligdage, samt påske, pinse og Kristi himmelfartsdag.
  Mellem jul og nytår har telefonerne åbent fra den 27. til og med den 30. december 2021 fra kl. 10.00 til 16.00.