x
Vigtig information om betaling med kort på vores website
Når du laver en kortbetaling på vores website, vil du som et krav fra EU blive mødt af, enten at skulle bruge NemID nøgle app eller SMS-kode, som du får tilsendt af Nets. OBS: Du kan fremover ikke bruge dit NemID-nøglekort, når du skal foretage kortbetalinger. Se og læs mere om, hvordan du henter nøgle app'en eller får tilknyttet dit mobiltelefonnummer til dit betalingskort her.
Når du laver en kortbetaling på vores website, vil du som et krav fra EU blive mødt af, enten at skulle bruge NemID nøgle app eller SMS-kode, som du får tilsendt af Nets. OBS: Læs mere her.

Menu

Support - Køb og betaling - Jeg overvejer at opsige mine lodder

Jeg overvejer at opsige mine lodder

Ring på telefon 33 42 09 84 – alle hverdage mellem kl. 08.30-18.00

Overvejer du at opsige dine lodder, så ring til os på telefon 33 42 09 84, så hjælper vi dig.
Telefonen er åben alle hverdage mellem kl. 08.30-18.00.

Passer dine lodder ikke længere til dine behov?

Ønsker du at fortsætte med at spille i Klasselotteriet, men vil du gerne justere typen eller antallet af lodder, du spiller med, kan vi hjælpe dig med at udskifte/opsige udvalgte lodtyper og/eller lodnumre. Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker at stoppe dit spil i Klasselotteriet.
Det eneste vi skal bruge for at hjælpe dig, er dit kundenummer. Så hav det parat når du ringer til os på telefon 3342 0900 alle hverdage mellem kl. 8.30-18.00. Du kan også vælge at skrive til os her.

TIP: Du finder dit kundenummer ved at logge ind på Min side under Mine oplysninger. Dit kundenummer fremgår ligeledes, når du modtager enten breve eller nyhedsbreve fra os.

Når vi har modtaget din besked, sender vi dig en bekræftelse på den e-mail, som du har oplyst. Desuden sørger vi for at fjerne eventuelt opsagte lodder inden næste fornyelse og betaling.

Går der længe mellem, at du vinder?

Mange spillere i Klasselotteriet vinder jævnligt, mens andre spiller med i længere tid, før der pludselig er gevinst. Det er selvfølgelig vigtigt at huske på, at Klasselotteriet er et lotteri, og alle gevinster bliver trukket tilfældigt.

Derfor kan du både opleve, at du ofte vinder en eller flere gevinster – og at der andre gange kan gå længere tid mellem gevinsterne.

Fælles for alle er den glædelige overraskelse, som en vinderbesked med et stort TILLYKKE fra Klasselotteriet bringer, når netop deres lodnummer trækkes ud. Den glædelige overraskelse får 40.000 glade vindere i Klasselotteriet hver måned – og har vi endnu ikke overrasket dig med en vinderbesked, sker det måske allerede i næste trækning, når vi igen spiller om en ny gevinstpulje på 46 millioner kr.

Læs hvordan du får endnu større vinderchancer i Klasselotteriet.

Deltag i ekstrakonkurrencer og vind oplevelser

Ud over dine chancer for at vinde kontante gevinster i Klasselotteriets trækninger hver måned, har du også chancen for at vinde flotte præmier i vores konkurrencer. Er du logget på Min side, udfyldes konkurrenceformularen automatisk.

Held og lykke med dit spil i Klasselottriet.

Flere spørgsmål?

Skriv til vores kundeservice her

 • Åbningstider kundeservice:
 • Mandag 08:30 - 18:00
 • Tirsdag 08:30 - 18:00
 • Onsdag 08:30 - 18:00
 • Torsdag 08:30 - 18:00
 • Fredag 08:30 - 18:00
 • Lørdag-Søndag Lukket
 • 33 14 09 00
 • Vær opmærksom på: Vi holder lukket alle helligdage, samt påske, pinse og Kristi himmelfartsdag.
  Mellem jul og nytår har telefonerne åbent fra den 27. til og med den 30. december 2021 fra kl. 10.00 til 16.00.