x
Vigtig information om betaling med kort på vores website
Når du laver en kortbetaling på vores website, vil du som et krav fra EU blive mødt af, enten at skulle bruge NemID nøgle app eller SMS-kode, som du får tilsendt af Nets. OBS: Du kan fremover ikke bruge dit NemID-nøglekort, når du skal foretage kortbetalinger. Se og læs mere om, hvordan du henter nøgle app'en eller får tilknyttet dit mobiltelefonnummer til dit betalingskort her.
Når du laver en kortbetaling på vores website, vil du som et krav fra EU blive mødt af, enten at skulle bruge NemID nøgle app eller SMS-kode, som du får tilsendt af Nets. OBS: Læs mere her.

Menu

Support - Konkurrencer - Hvad kan jeg vinde i konkurrencerne?

Hvad kan jeg vinde i konkurrencerne?

Vi glæder os altid til at finde nye heldige vindere af Klasselotteriets ekstrakonkurrencer – og præmierne kan være alt fra rejsegavekort og lækre smartphones til luksus weekendophold og kontante præmier.

Se hvad du kan vinde i de aktuelle konkurrencer her

Vi glæder os til at fejre dig, hvis du er blandt de næste heldige konkurrencevindere.

Flere spørgsmål?

Skriv til vores kundeservice her

  • Åbningstider kundeservice:
  • Mandag 08:30 - 18:00
  • Tirsdag 08:30 - 18:00
  • Onsdag 08:30 - 18:00
  • Torsdag 08:30 - 18:00
  • Fredag 08:30 - 18:00
  • Lørdag-Søndag Lukket
  • 33 14 09 00
  • Vær opmærksom på: Vi holder lukket alle helligdage, samt påske, pinse og Kristi himmelfartsdag.
    Mellem jul og nytår har telefonerne åbent fra den 27. til og med den 30. december 2021 fra kl. 10.00 til 16.00.