x
Vigtig information om betaling med kort på vores website
Når du laver en kortbetaling på vores website, vil du som et krav fra EU blive mødt af, enten at skulle bruge NemID nøgle app eller SMS-kode, som du får tilsendt af Nets. OBS: Du kan fremover ikke bruge dit NemID-nøglekort, når du skal foretage kortbetalinger. Se og læs mere om, hvordan du henter nøgle app'en eller får tilknyttet dit mobiltelefonnummer til dit betalingskort her.
Når du laver en kortbetaling på vores website, vil du som et krav fra EU blive mødt af, enten at skulle bruge NemID nøgle app eller SMS-kode, som du får tilsendt af Nets. OBS: Læs mere her.

Menu

Support - Mest stillede spørgsmål - Hvad går lotteriets overskud til?

Hvad går lotteriets overskud til?

Overskuddet fra Klasselotteriet er en del af udlodningsmidlerne, som udloddes til gavn for gode formål – herunder idræt, kultur og andre almennyttige formål.

Klasselotteriet er ejet af den danske stat, og tidligere gik Klasselotteriets overskud tilbage til det danske samfund via statskassen. Fra d. 1. januar 2012 blev overskuddet fra Klasselotteriet en del af udlodningsmidlerne, som fordeles efter de fordelingsregler, som Folketinget har fastsat i spiludlodningsloven for udlodningsmidler.

 

Klasselotteriet støtter almennyttige formål

Er du medlem af en forening eller støtter en organisation, er der stor sandsynlighed for, at Klasselotteriet også har været med til at støtte op om sagen.

Udlodningsmidlerne hjælper nemlig en lang række gode initiativer i samfundet inden for bl.a. sports- og idrætsorganisationer som DGI og DIF. Der er også støtte til friluftsliv og naturoplevelser, kunst og kultur, ungdoms- og folkeoplysning og forskning, sociale organisationer, spejderforbund, ældreorganisationer og en lang række andre gavnlige formål i Danmark.

Læs mere om udlodningsmidlerne her.

Flere spørgsmål?

Skriv til vores kundeservice her

 • Åbningstider kundeservice:
 • Mandag 08:30 - 18:00
 • Tirsdag 08:30 - 18:00
 • Onsdag 08:30 - 18:00
 • Torsdag 08:30 - 18:00
 • Fredag 08:30 - 18:00
 • Lørdag-Søndag Lukket
 • 33 14 09 00
 • Vær opmærksom på: Vi holder lukket alle helligdage, samt påske, pinse og Kristi himmelfartsdag.
  Mellem jul og nytår har telefonerne åbent fra den 27. til og med den 30. december 2021 fra kl. 10.00 til 16.00.