Support - Mest stillede spørgsmål - Hvem kontrollerer Klasselotteriet?

Hvem kontrollerer Klasselotteriet?

Klasselotteriet er ejet af den danske stat og kontrolleres af Spillemyndigheden, som er en selvstændig styrelse under Skatteministeriets koncern. Spillemyndigheden varetager – ud over kontrol med Det Danske Klasselotteri A/S – bl.a. overvågning og kontrol af det danske spillemarked.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os eller ringe til os på telefon 72 38 79 13.