Support - Min side - Hvordan bruger jeg Min side?

Hvordan bruger jeg Min side?

Min side er dit eget personlige område på klasselotteriet.dk.

Som spiller i Klasselotteriet har du adgang til Min side. Her kan du fx nemt få overblik over dine lodder, tjekke for gevinst, til- og framelde dig Gevinstmail, GevinstSMS og nyhedsbrev.

Log på Min side med dit NemID. Er du i tvivl om, hvordan du gør, kan du læse mere her.

Ret dine personlige oplysninger

På Min side under fanen Mine oplysninger har du mulighed for at ændre i dine personlige oplysninger. Her kan du bl.a. ændre din e-mailadresse, din adresse, dit navn og dit telefonnummer.

Du kan kun have ét kundenummer i Klasselotteriet knyttet til dit NemID. Hvis du har flere kundenumre, foreslår vi, at du kontakter os – så sørger vi for at lægge kundenumrene sammen til ét.

Deltag nemt i Klasselotteriets konkurrencer

Når du er logget ind på Min side, er det endnu nemmere at deltage i vores mange konkurrencer på klasselotteriet.dk. Når du er logget ind, er konkurrenceformularerne nemlig automatisk udfyldt, og du behøver kun at trykke på deltag-knappen for at være med.