Support - Min side - Hvordan logger jeg ind med mit NemID?

Hvordan logger jeg ind med mit NemID?

Har du problemer med at logge på med NemID på Min side, så prøv følgende:

1. Tjek først og fremmest at du har tastet det korrekte bruger-id, kodeord og "nøgle" fra nøglekortet.

2. Virker det ikke, kan det skyldes at du har fravalgt muligheden for at benytte NemID på andre hjemmesider end din bank og hos SKAT. Dette valg træffes første gang, du tager dit NemID i brug.
    Kontakt NemID support på tlf. 72 24 70 50 for at få ændret dine indstillinger, så du fremover kan bruge NemID på andre hjemmesider, herunder klasselotteriet.dk.*

3. Kan du stadig ikke logge ind på Min side, så ring til Klasselotteriets kundeservice på telefon 33 14 09 00 eller skriv til os. – så hjælper vi dig.