x
Vigtig information om betaling med kort på vores website
Når du laver en kortbetaling på vores website, vil du som et krav fra EU blive mødt af, enten at skulle bruge NemID nøgle app eller SMS-kode, som du får tilsendt af Nets. OBS: Du kan fremover ikke bruge dit NemID-nøglekort, når du skal foretage kortbetalinger. Se og læs mere om, hvordan du henter nøgle app'en eller får tilknyttet dit mobiltelefonnummer til dit betalingskort her.
Når du laver en kortbetaling på vores website, vil du som et krav fra EU blive mødt af, enten at skulle bruge NemID nøgle app eller SMS-kode, som du får tilsendt af Nets. OBS: Læs mere her.

Menu

Support - Om spillet

Om spillet

Hvordan spiller jeg med i Klasselotteriet?

Hvor stor din gevinst kan blive, afhænger af det lod, du spiller på. I Klasselotteriet kan du spille på 5 forskellige typer af lodder.

Spil med i denne måned

Køber du dine lodder senest kl. 10 den sidste hverdag inden første trækningsdag (d. 15. i hver måned), spiller du allerede med i næste trækning.

Hvornår er næste trækning?

Hver måned fra d. 15. til 19. trækkes der lod om en ny gevinstpulje på 46 millioner kr. Det betyder, at du hver måned har 5 spændende trækningsdage og dermed 5 chancer for, at dine lodder bliver trukket.

Hvor mange lodtyper kan jeg spille med?

I Klasselotteriet har du mulighed for at spille med 5 forskellige typer af lodder. Fx har du mulighed for at købe helt ned til en ottendedel af et lodnummer.

Skal jeg vælge 1 eller 6 måneders betaling?

Du bestemmer helt selv, om du vil betale for dine lodder hver måned, eller om du vil tilmelde dig for 6 måneder ad gangen.

Hvordan skifter jeg til 6 måneders betaling?

Ring eller skriv til Klasselotteriets kundeservice for at ændre din nuværende aftale.

Jeg ønsker at skifte mine lodder

Ønsker du at fortsætte med at spille, men passer dine lodder ikke længere til dine behov, kan vi hjælpe dig med at udskifte/opsige udvalgte lodder.

Hvordan foregår trækningerne?

Klasselotteriets trækninger varetages af en computer, som alene anvendes til dette formål. Hver måned bliver alle 460.000 lodnumre indlæst i denne computer og samtlige lodder – inkl. de få lodder som ikke er solgt – deltager herved i månedens trækning.

Hvordan læser jeg trækningslisten?

De trukne lodnumre offentliggøres hver måned på vores hjemmeside og i en række af landets aviser i form af såkaldte trækningslister.

Hvor mange lodder er der i Klasselotteriet?

Der er i alt 460.000 lodnumre i Klasselotteriet startende med nummer 000001. Samtlige lodnumre indgår i den månedlige trækning.

Spillet fra A-Z

Klasselotteriet er et af Danmarks letteste og sjoveste spil at deltage i. Så snart du er i gang, kører det helt af sig selv, når du hver måned spiller med om en ny gevinstpulje på 46 millioner kr.

Flere spørgsmål?

Skriv til vores kundeservice her

 • Åbningstider kundeservice:
 • Mandag 08:30 - 18:00
 • Tirsdag 08:30 - 18:00
 • Onsdag 08:30 - 18:00
 • Torsdag 08:30 - 18:00
 • Fredag 08:30 - 18:00
 • Lørdag-Søndag Lukket
 • 33 14 09 00
 • Vær opmærksom på: Vi holder lukket alle helligdage, samt påske, pinse og Kristi himmelfartsdag.
  Mellem jul og nytår har telefonerne åbent fra den 27. til og med den 30. december 2021 fra kl. 10.00 til 16.00.