Support - Om spillet - Hvordan skifter jeg til 6 måneders betaling?

Hvordan skifter jeg til 6 måneders betaling?

Gør som mange andre – skift med fordel til halvårsbetaling

Ring til Kundeservice nemt og hurtigt på telefon 33 42 09 00 alle hverdage mellem kl. 8.30-18.00 for at ændre din nuværende aftale. Du kan også vælge at skrive til os her.

TIP: Du finder dit kundenummer ved at logge ind på Min side under Mine oplysninger. Dit kundenummer fremgår ligeledes, når du modtager enten breve eller nyhedsbreve fra os.

Når du vælger halvårsbetaling, får du dog 2 fordele med det samme:

1) Du sikrer dine chancer for at vinde i 6 måneder ad gangen med…

• Hele 30 trækningsdage fyldt med spænding
  • Over 276 mio. kr. i puljen og masser af chancer for at få dine ønsker opfyldt

2) Som en ekstra fordel slipper du for også for gebyret til Betalingsservice ved månedlig betaling…

• Det betyder faktisk, at du sparer 30 kr.
  • 30 kr. som du uden tvivl kan bruge på noget sjovere end på et gebyr

Held og lykke med dit spil i Klasselotteriet.