x
Vigtig information om betaling med kort på vores website
Når du laver en kortbetaling på vores website, vil du som et krav fra EU blive mødt af, enten at skulle bruge NemID nøgle app eller SMS-kode, som du får tilsendt af Nets. OBS: Du kan fremover ikke bruge dit NemID-nøglekort, når du skal foretage kortbetalinger. Se og læs mere om, hvordan du henter nøgle app'en eller får tilknyttet dit mobiltelefonnummer til dit betalingskort her.
Når du laver en kortbetaling på vores website, vil du som et krav fra EU blive mødt af, enten at skulle bruge NemID nøgle app eller SMS-kode, som du får tilsendt af Nets. OBS: Læs mere her.

Menu

Support - Om spillet - Hvordan spiller jeg med i Klasselotteriet?

Hvordan spiller jeg med i Klasselotteriet?

 

Vælg din lodtype

Hvor stor din gevinst kan blive, afhænger af størrelsen på det lod, du spiller på.

I Klasselotteriet kan du spille på 5 forskellige typer af lodder – 1/8-lodder, 1/4-lodder, 1/2-lodder, 1/1-lodder og Megalodder. Hver lodtype har hver sin topgevinst – og dine valg af lodtyper afgør derfor, hvor store dine gevinster kan blive.

Spiller du på et 1/4-lod, vinder du 1/4 af gevinsten, når dit lodnummer trækkes. Bliver dit 1/4-lod fx trukket med en gevinst på 2 millioner kr., deles gevinsten ligeligt med ejerne af de resterende dele af lodnummeret.
Du vinder dermed 1/4-loddets topgevinst på 500.000 kr.

Spiller du på et Megalod, vinder du 3/2 af gevinsten, når dit lodnummer trækkes. Bliver dit Megalod fx trukket med en gevinst på 2 millioner kr., lægges der 50% af gevinsten oveni.
Du vinder dermed Megaloddets topgevinst på hele 3 millioner kr.

 

Grib chancen & køb dine lodder nu

 

Vælg dit eget lodnummer

Der er i alt 460.000 lodnumre i Klasselotteriet, som alle består af en kombination af 6 cifre, startende med nummer 000001.
Har du en bestemt kombination af 6 cifre, som betyder noget særligt for dig, så kan du spille på det i Klasselotteriet.
Det kunne fx være datoen d. 20. juli 1969. Omskrevet til tal ud fra dato, måned og år (ddmmåå) bliver det til lodnummer 200769.

Ønsk dit særlige lodnummer nu – og er det ledigt, kan du spille på det allerede i næste trækning med en ny gevinstpulje på 46 millioner kr. Er nummeret optaget af en anden spiller, har du mulighed for at skrive dig op til det. Så giver vi dig besked, så snart nummeret er ledigt.

Vælg en lodpakke med store vinderchancer

Vi har sammensat 5 forskellige lodpakker, som alle giver store gevinster og store årlige vinderchancer.
Den mest solgte lodpakke er Millionpakken, som giver dig årlige vinderchancer på hele 86% – og muligheden for at vinde helt op til 1 million kr. fra kun 190 kr./md. Vælg Millionpakken  – og spil med allerede i næste trækning.

 

Vælg din lodpakke her

 

Dine vinderchancer er gode

I Klasselotteriet kan du glæde dig til 5 spændende trækningsdage fra d. 15. til 19. hver måned – året rundt. Det betyder, at du hver måned har 5 chancer for, at hvert af dine lodder bliver trukket.

Spiller du fx på 1 lodnummer, er dine årlige chancer for at vinde en eller flere gevinster hele 38% – uanset hvilken lodtype du spiller på. Det er samtidigt nemt at øge din vinderchancer i Klasselotteriet. Dine årlige vinderchancer stiger nemlig markant, jo flere forskellige lodnumre du spiller på – læs mere om dine vinderchancer her.

Kom godt i gang med det samme

Det er nemt og enkelt at komme i gang med at spille i Klasselotteriet – du skal blot købe et eller flere lodder her.

 

Flere spørgsmål?

Skriv til vores kundeservice her

 • Åbningstider kundeservice:
 • Mandag 08:30 - 18:00
 • Tirsdag 08:30 - 18:00
 • Onsdag 08:30 - 18:00
 • Torsdag 08:30 - 18:00
 • Fredag 08:30 - 18:00
 • Lørdag-Søndag Lukket
 • 33 14 09 00
 • Vær opmærksom på: Vi holder lukket alle helligdage, samt påske, pinse og Kristi himmelfartsdag.
  Mellem jul og nytår har telefonerne åbent fra den 27. til og med den 30. december 2021 fra kl. 10.00 til 16.00.